Uitzending gemist

NH June

Radio | 01 sep 2014

June ontmoet, zoekt en vindt, iedere werkdag tussen 14:00 en 16:00 uur. Met elke dag actualiteiten, nieuws van een bekende Nederlander. De laatste roddels uit de bladen en De Keuzeplaat.

En… vergeet niet: toeter gehoord, prijs gescoord!

De uitzending van maandag 1 september wordt gepresenteerd door Johan van Slooten.

 June helpt:
Ontbreekt dat ene boek of foto in jouw verzameling, wil je een reünie organiseren en je oude klasgenoten opsporen. Of ben je op zoek naar die ene liefde die je maar niet uit je hoofd kunt zetten? Schakel dan June in! 

Ook biedt June veel aan in haar programma: van vrijkaarten voor het theater tot dingen die luisteraars ongebruikt in huis hebben liggen. Heb je iets aan te bieden? Laat het ons weten via de mail of bel tijdens de uitzending. De oproepen van vrijdag 29 augustus vind je hier.

Vrijkaarten:
Elke middag tussen 14 en 16 uur maak je kans op vrijkaarten voor theater, concerten, evenementen of andere festiviteiten in Noord-Holland. Vandaag geven we vrijkaarten weg voor de verhalenmiddag in het fort bij Aalsmeer. Dit is een activiteit in het kader van de Stellingmaand, waarbij de forten van de Stelling van Amsterdam allemaal leuke en boeiende activiteiten organiseren. Meer informatie hoor je vanmiddag rond 14.20 uur in onze uitzending! Wil je kans maken op die kaarten, bel dan met (088) 8 50 51 52.

Keuzeplaat:

In Haarlem is dit weekend het Huis van Gitaarlem geopend. Gitaarlem is een initiatief van Haarlemse muzikanten die in 2014 elke maand een nieuw nummer schrijven op een speciaal voor hen gebouwde gitaar - de Gitaarlem, dus. In december wordt hiervan een cd uitgebracht waarvan de opbrengst naar 3FM's Serious Request gaat, dat dit jaar in Haarlem wordt gehouden. Om de opening van het Huis van Gitaarlem te vieren twee platen van Haarlemse artiesten: "Father and Friend" van Alain Clark en "Jimmy" van Boudewijn de Groot. Welke wil jij horen? Bel met (088) 8 50 51 52 of mail!


Fifty/fifty:
Het spannendste spel bij RTVNH! Zoveel mogelijk vragen beantwoorden in vijftig seconden in het spel fifty/fifty door alleen maar 'ja' of 'nee' te zeggen. Win de leukste prijzen en speel mee. Iedere dag weer anders. 

(Advertentie)