FC Hilversum verliest weer
25 mrt 2012 17:05 | laatste update: 25 mrt 2012 17:58
Rob Hilbers 4:3
Rob Hilbers
Foto: Pro Shots /
HILVERSUM FC Hilversum is er niet in geslaagd punten te pakken tegen De Treffers. In Hilversum verloor de ploeg van Karel Bonsink met 4-1 van de Groesbekers.

Het is vijf voor twaalf bij Hilversum dat door de nederlaag ver onder de degradatiestreep is gezakt. De Hilversummers staan op een zestiende plaats met 22 punten uit 24 wedstrijden. De achterstand op een plek die lijfsbehoud biedt is 11 punten. Daarentegen is Argon, dat op een nacompetitieplaats staat, wel nog bij te halen. Argon heeft slechts drie punten meer en er zijn nog 6 wedstrijden te spelen.

Hilversum speelde zondag een kansloze wedstrijd tegen De Treffers. De opponent uit Groesbeek stond met de rust al 3-0 voor door twee treffers van Macedo en eentje van Janssen.

Mark Daalderop bracht na een klein uur spelen de spanning enigszins terug in de wedstrijd. Hilversum rook wellicht nog meer kansen nadat Van Alst een kwartier voor tijd van het veld werd gestuurd. Voordat de groen-witten een slotoffensief hadden ingezet, beslitse Neervoort het duel: 1-4.

Volgende week reist Hilversum naar de Betuwe voor het duel met FC Lienden.

Rob Hilbers over de nederlaag tegen De Treffers
Samenvatting FC Hilversum - De Treffers
Jouw foto bij dit bericht?
Heb je een goede foto gemaakt die hoort bij dit bericht? Stuur 'm naar ons toe en wellicht wordt jouw foto aan dit artikel toegevoegd.
Nu mijn foto uploaden

Reacties (0)

Log in om een reactie achter te laten. Nog geen account, Registreer hier