Fit & Run!

Programma over hardlopen met tips van deskundigen over de ‘warming-up’ en ‘cooling-down’, training, blessures, voedsel en kleding.

Ook volgen we bekende Noord-Hollanders die hardlopen. Je ziet onder meer het favoriete hardlooprondje van: cabaretier Dolf Jansen, burgemeester Hetty Hafkamp van de gemeente Bergen, psychiater Bram Bakker, zanger Dries Roelvink, schrijver Abdel Kader Benali, acteur Huub Stapel en de 3JS. 

Verder beantwoordt Olivier Heimel, hoofdredacteur van het blad Runner’s World Magazine, elke week een vraag van een kijker en doen we verslag van hardloopwedstrijden in de provincie. Van de Dam tot Damloop en de Amsterdam Marathon tot aan de kleinere evenementen in de dorpen zoals de Stratenloop in Tuitjenhorn. 

Dit programma wordt geproduceerd door mediabureau Onderste-Boven

Laatste uitzending

TV | 22 oktober 2010 | 17:30:00


Een verslag van de 35ste marathon van Amsterdam. Onder de 31.000 deelnemers pikten we twee lopers eruit: Jeroen Erkelens, professioneel looptrainer, en presentatrice Anita Witzier. Zij liep 8 km voor het goede doel: stichting Hulphond. In de rubriek Kick&Run geeft cardioloog Ron Peters van het AMC antwoord op de vraag of een hartslagmeter zin heeft. In de Vraag van de Week de hamvraag: mag seks voor de wedstrijd of niet? Tot slot rennen we een rondje mee met de populaire Volendamse groep de 3Js.

EERDERE UITZENDINGEN

Fit&Run!

TV | 2010-10-22

Een verslag van de 35ste marathon van...

Fit&Run!

TV | 2010-10-15

Een verslag van de Nadine OK Run in...

Fit&Run!

TV | 2010-10-08

Een verslag van het Rondje Bergen. 1200 lopers...

Fit&Run!

TV | 2010-10-01

In deze aflevering een verslag van de vierde...

Mede mogelijk gemaakt door

Reacties (0)

Log in om een reactie achter te laten. Nog geen account, Registreer hier

Programma-Informatie

Uitzending gemist:
Bekijk de serie in uitzending gemist.

Foto's

3JS

(Advertentie)