RVD: prins Friso niet overleden
28 okt 2012 09:30 | laatste update: 28 okt 2012 13:54
Johan Friso
Foto: ANP/Inge van Mill
AMSTERDAM De RVD (Rijksvoorlichtingsdienst) ontkent zondag met kracht dat er iets is veranderd in de situatie van prins Friso. Dat deed de RVD naar aanleiding van verwarring zondagochtend over de toestand van prins Friso.

Meerdere media melden dat de zender National Geographic zondagochtend medeleven had betuigd aan de koninklijke familie en het Nederlandse volk wegens het overlijden van de prins.

Op de zender was vanochtend rond 08.00 uur even een zwart beeld te zien. Daarna stond in beeld: "National Geographic Channel betuigt zijn medeleven met de koninklijke familie en de Nederlandse bevolking met het overlijden van zijne hoogheid prins Friso."

National Geographic Magazine heeft zondagochtend gereageerd op de commotie die is ontstaan na de berichtgeving van de National Geographic-zender over prins Friso. De redactie van het magazine zegt op Twitter het voorval te betreuren. De zender werkt aan een officiële reactie, zo meldt het magazine op Twitter.

Jouw foto bij dit bericht?
Heb je een goede foto gemaakt die hoort bij dit bericht? Stuur 'm naar ons toe en wellicht wordt jouw foto aan dit artikel toegevoegd.
Nu mijn foto uploaden

Reacties (0)

Log in om een reactie achter te laten. Nog geen account, Registreer hier