Geen spoor van 27-jarige Amsterdamse Nikki
03 sep 2013 16:33 | laatste update: 04 sep 2013 07:14
Vermist Nikki Lawalata
Fotoserie (2)
AMSTERDAM De politie is een woning in Almere binnengedrongen op zoek naar de 27-jarige Nikki Lawalata uit Amsterdam. Het zou gaan om het huis van de vriend van Nikki.

Er zou niets en niemand zijn gevonden in de woning. Eerder op de dag had de politie al twee foto's verspreid van de vermiste vrouw naar wie sinds maandag in Almere Poort wordt gezocht. Volgens de politie is de vrouw zaterdag als vermist opgegeven. Maandagmiddag rond kwart over drie werd haar auto op de Poseidonsingel in Almere Poortteruggevonden. Daarop startte de politie een grote zoektocht in de omgeving, waarbij ook een helikopter en duikers werden ingezet.

De politie houdt rekening met alle scenario’s omtrent de verdwijning van Nikki, en dus ook met een misdrijf. Mensen die informatie over de verdwijning van Nikki hebben wordt verzocht contact op te nemen met de politie. De auto die achtergelaten is, is een witte Fiat 500, met het kenteken 76-TNX-9. Deze auto stond in Almere langs de weg geparkeerd meldt Omroep Flevoland.

Jouw foto bij dit bericht?
Heb je een goede foto gemaakt die hoort bij dit bericht? Stuur 'm naar ons toe en wellicht wordt jouw foto aan dit artikel toegevoegd.
Nu mijn foto uploaden

Reacties (0)

Log in om een reactie achter te laten. Nog geen account, Registreer hier