Speciale website voor vermist stel: ingridenlodewijk.com
21 mei 2013 09:50 | laatste update: 22 mei 2013 09:19
Ingrid Visser en Lodewijk Severein
Foto: ANP/Lex van Lieshout
MURCIA In het Spaanse Murcia wordt vanochtend een persconferentie gegeven over de verdwijning van het vermiste volleybal-paar Ingrid Visser en Lodewijk Severein in Huizen. Op de persconferentie is een speciale website en een vermist account bekend gemaakt.

De familie laat met nadruk weten dat er geen nieuwe ontwikkelingen zijn in de zaak. De persconferentie wordt gegeven door een woordvoerder van de familie. Het doel van de bijeenkomst is om een goede communicatie op gang te brengen. Vanaf vandaag is er een  speciale website: ingridenlodewijk.com. ook is er een vermist account op twitter @ingridlodewijk

De familie meldde vandaag:
"Om 11 uur zal er een korte persconferentie worden gehouden in Murcia, met het oog op het direct en juist informeren van de Spaanse bevolking. Hierdoor wordt eventuele ruis uit de communicatie gehaald, en kan iedereen over dezelfde informatie beschikken. Tevens zal de Spaanse bevolking worden gevraagd om mee uit te kijken naar Ingrid en Lodewijk, en zullen de juiste contactgegevens met de Spaanse en Nederlandse politie
worden aangegeven. Nadrukkelijk wijzen we erop dat er in de persconferentie geen nieuwe ontwikkelingen kunnen worden gemeld. "

Oud-volleybalster Ingrid Visser en Lodewijk Severein worden sinds maandag 13 mei vermist. Nadat ze hadden ingecheckt in het hotel zijn ze daar nooit meer teruggekomen. Ook verschenen ze niet bij afspraken die ze hadden in de Spaanse stad.

De Spaanse verslaggever Ricardo Fernandez over wat er gebeurd kan zijn met Visser en Severein
Jouw foto bij dit bericht?
Heb je een goede foto gemaakt die hoort bij dit bericht? Stuur 'm naar ons toe en wellicht wordt jouw foto aan dit artikel toegevoegd.
Nu mijn foto uploaden

Reacties (0)

Log in om een reactie achter te laten. Nog geen account, Registreer hier

(Advertentie)

Nu op twitter
filter: @IngridLodewijk