Hond neemt in zijn eentje bus
15 mei 2013 21:38 | laatste update: 16 mei 2013 20:19
hond wacht op bus
Wachtend op de bus...
Foto: RTVNH/Barbara Mulder
Fotoserie (2)
HUIZEN Een zwarte labrador genaamd Diesel heeft woensdagmiddag in zijn eentje een busritje gemaakt met Connexxion.

De hond neemt regelmatig thuis de benen door onder een hekje door te kruipen. Daardoor belandt het beest op de openbare weg, pal naast een bushalte. Ook nu had Diesel zin een in een uitstapje. Op het moment dat hij onder het hekje doorgekropen was stopte er net een bus bij de halte. Diesel bedacht zich geen moment en stapte in.

De chauffeur dacht vermoedelijk dat het dier bij een passagier hoorde. De passagiers in de bus ontfermden zich over het beest. In de penning stond het telefoonnummer van de eigenaresse die vervolgens een telefoontje van de chauffeur kreeg. Zij kon Diesel, die ondertussen heel Huizen vanuit de bus had kunnen bekijken, weer oppikken bij de halte waar hij was ingestapt.

Labrador Diesel heeft alles wat z'n hartje begeert en toch besloot het beestje de bus te pakken. Kijk voor meer info op: http://www.rtvnh.nl/nieuws/105999/Labrador+ontvlucht+Gooise+villa+
Hond neemt bus in Huizen
Jouw foto bij dit bericht?
Heb je een goede foto gemaakt die hoort bij dit bericht? Stuur 'm naar ons toe en wellicht wordt jouw foto aan dit artikel toegevoegd.
Nu mijn foto uploaden

Reacties (0)

Log in om een reactie achter te laten. Nog geen account, Registreer hier