Ontvangst Radio en TV Noord-Holland

Gratis ontvangst
Alle uitzendingen van Radio en TV Noord-Holland zijn ongecodeerd en gratis te ontvangen via onderstaande kanalen. Wilt u per gemeente kijken op welke kanalen RTV Noord-Holland te ontvangen is, kijk dan hier naar de frequentiekaart.

Satelliet
Tot 2011 was RTV Noord-Holland via de satelliet beschikbaar. Voor toelichting over het stoppen met satellietdistributie, klik hier. 

Kabel                                                                        
Voor kabelabonnees is TV Noord-Holland, naast analoog ook digitaal te ontvangen via onder meer UPC kanaal 30 (in Noord-Holland) of kanaal 707 (daarbuiten) en Ziggo kanaal 30 (landelijk).

Digitenne
Onze radio- en televisieprogramma's zijn ook via Digitenne (DVB-T) digitaal te ontvangen, op kanaalnummer 22 (binnen Noord-Holland).

Interactieve TV
RTV Noord-Holland is ook te ontvangen via Interactieve TV van KPN, op kanaal 501. Dit is een dienst die via een ADSL-verbinding wordt aangeleverd.

Internet
Alle uitzendingen zijn ook rechtstreeks te bekijken en beluisteren via de livestream op rtvnh.nl of via uitzending gemist.

Apps
Met onze gratis apps voor iPhone en Android kunt u Radio en TV Noord-Holland op uw smartphone beluisteren en bekijken en heeft u het regionale nieuws altijd op zak.

Radio frequenties
Radio Noord-Holland – tevens calamiteitenzender – is te beluisteren via 88.9 FM (Amsterdam e.o.), 88.7 FM  (het Gooi) en 93.9 FM (Noord-Holland Noord).

Vragen over ontvangst
Bij vragen over de diverse ontvangstmogelijkheden kunt u terecht bij uw kabelmaatschappij. Ook kunt u met RTV Noord-Holland mailen via ontvangst@rtvnh.nl.

(Advertentie)