Adverteren op internet

Als u ervoor kiest om ook op onze websites uw campagne uit te zetten, kunt u nóg beter targetten op uw doelgroep. U kunt adverteren binnen thema’s, regio’s of kanalen. Samen met u stellen we een pakket samen dat past bij uw doelstellingen.

De voordelen van adverteren op www.rtvnh.nl en www.at5.nl
-   Beter targetten op doelgroep
-   Hoge relevantie voor doelgroep
-   Effectief adverteren
-   Verzekerd van een groot en groeiend bereik

Adverteren bij ons werkt
Sinds oktober 2010 heeft RTV NH een nieuwe website. Met nog meer aandacht voor sport, cultuur, uittips en natuurlijk nieuws en achtergronden willen wij de provincie Noord-Holland nog beter bedienen. Daar kunt u op inspelen met uw campagnes. Denk bijvoorbeeld aan aanprijzen van sportbenodigdheden op onze sportpagina’s. U bereikt maandelijks ruim 400.000 unieke bezoekers via onze website. De website van AT5 is één van de grootste nieuwssites van Amsterdam en behoort tot de 200 grootste websites van Nederland. Neem contact met ons op voor de vele advertentiemogelijkheden.

Over de websites van RTV NH en AT5
Wat u mist op AT5, RTV NH of Radio Noord-Holland kunt u op de websites terugvinden wanneer u wilt. De sites bieden (naast het laatste nieuws) uitgebreide achtergronden op gebied van nieuws, sport, cultuur, uittips en evenementen die plaatsvinden in uw regio. De informatie van RTV NH en AT5 is voor elke (Groot) Amsterdammer en Noord-Hollander relevant, betrouwbaar, actueel en toegankelijk.


Informatie aanvragen

Graag bieden wij u informatie op maat. Maak gebruik van het onderstaande formulier om meer informatie op te vragen.

Ja, ik ontvang graag de digitale nieuwsbrief