Adverteren op televisie

Adverteren op televisie geeft u de garantie van zeer groot en breed bereik en de kosten per 1000 bereikte personen zijn zeer laag. Daarnaast is de emotionele impact van beeld en geluid vaak heftiger dan bij andere media.

Voordelen van adverteren op RTV NH en AT5
-   Zeer geschikt voor imagocampagnes
-   Grote overtuigingskracht door emotionele impact
  Snel en eenvoudig vertrouwen creëren bij consument
-   Enorm bereik

Adverteren bij ons werkt
RTV NH en AT5 zijn de omroepen met de meeste kijkers binnen een breed publiek in uw directe regio. U kunt de (Groot) Amsterdammers en Noord-Hollanders dus altijd doelgericht bereiken tegen relatief zeer lage kosten. Daarnaast staan deze zenders dicht bij de mensen, dus adverteren bij ons kan ervoor zorgen dat u sneller die gewenste vertrouwensband opbouwt met uw doelgroep. Daarom is de sterke en zeer populaire nieuws- en actualiteitenrubriek uit de regio erg in trek bij adverteerders.

Over AT5
AT5 is sinds 1 april 1992 de lokale nieuws- en actualiteitenzender van Amsterdam en omstreken (potentieel bereik 928.000 personen 13 jaar en ouder). Met een netto bereik van 550.000 personen (13 jaar en ouder in de regio Groot Amsterdam) is AT5 de belangrijkste bron van informatie voor de Amsterdammer, in de stad en in de wijde omgeving. Daarnaast biedt AT5 sport, cultuur, human interest en discussie. Het profiel van de AT5-kijker komt sterk overeen met het profiel van de Amsterdamse bevolking, zowel in leeftijd en geslacht als in welstandsklasse.

Over RTV NH
RTV NH zendt sinds 3 januari 2000 dagelijks uit. Onze nieuws-, sport- en actualiteitenprogramma’s als NH Nieuws, NH Sport, NH Leeft zijn al jarenlang zeer hoog gewaardeerde programma’s. Daarnaast ontwikkelt en biedt RTV NH regelmatig nieuwe tv-programma’s zoals NH Seizoenen, NH Buurten.

Meer weten?


Informatie aanvragen

Graag bieden wij u informatie op maat. Maak gebruik van het onderstaande formulier om meer informatie op te vragen.

Ja, ik ontvang graag de digitale nieuwsbrief